Cacharel Pitti Uomo'da





 

Cacharel, 19-22 Haziran 2012 tarihlerinde İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen Pitti Uomo’da 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonununda  farkedilen tasarımlarını moda severlerin beğenisine sunuyor.Markanın kalitesini ve soyluluğunu devam ettirecek ve Cacharel,‘in 1960’lardan gelen mirasınıtaşıyan köklü marka algısını sürdürecek erkek koleksiyonlarının da müşteriyle buluşmasıyla, Cacharel, kuruluşundan elli yıl sonra bile hazır giyim geçmişinde yeri olan ikonik bir marka olma özelliğini hala koruyor.

Koleksiyonda kullanılan el işlemeli dikiş detayları, astarlar ve lüks İtalyan kumaşları, Akdeniz zarafetini ikonik bir siluetle sergiliyor. Terzilikten esinlenen koleksiyon, kentli erkeğin ince zevkini ve Akdenizlinin kayıtsızlığını yansıtıyor.

Cacharel felsefesine uygun olarak, koleksiyonda doğal keten ve pamuklular, yumuşak süet ile kusursuz bir biçimde kombinleniyor. Deri ve kaşmirin elle işlenmesiyle eski ekol zarafet, modern mirasın izleriyle birlikte açığa çıkıyor. Birbirindenşık ve modern ayakkabı, kemer, çanta ve aksesuarlar ise koleksiyonu tamamlayan aksesuarlar arasında bulunuyor… .

                                                http://www.cacharel-tr.com

0 YORUM