GÜN


Herkese merhaba, sizi Oscar Morris markasının ilk koleksiyonu ‘Gün’ ile tanıştırayım!
Yoğun metropol hayatından kaçışıyla beraber özüne dönüşü, gösterişten uzaklaşarak sadeleşmesi’ni oluşturuyor. Bu öze dönüş, kişiyi kaybolmasına sebep olan yoğunluktan uzaklaştırıyor, onu geçmişe yolculuğa çıkarıyor.
Kişinin yalın güzelliğini yeniden keşfetmesine yardımcı oluyor. Koleksiyonda şehir yaşamında hızla başlayan ve aynı hızda biten günün her anına ayak uydurabilen, kişiye özünü hatırlatan sade kıyafetlerin gerekliliği vurgulanıyor. Zamansız parçalardan oluşan‘Gün’de süet ve deriler ön plana çıkıyor. Sweatshirt, pantolon, elbise, crop-top ve tshirt’ten oluşan 10 parçalık kapsül koleksiyon sizi anlarınıza taşıyor.
Koleksiyon hem erkeklerin hem de kadınların kendilerini daha özel hissedebileceği ve yoğun metropol hayatında günün her anında stillerini yansıtacakları rahat ve şık parçalardan oluşuyor.
Oscar Morris tasarım ürünlerinde yüksek kaliteli süet, deri, özel paraşüt kumaşlar kullanılırken el işçiliğin kullanılmasına da özen gösteriliyor.
Gardırobunuzun temeli olacak olan bu parçalar telaşlı sabahlarınızda kombin yapabilmenizi kolaylaştıracak. Siyah ve tabanın harika uyumu ile özellikle mevsim geçişlerinde sade şıklığını sizde yakalayabilirsiniz. 
Şapka: Zara -  Sweatshirt ve Pantolon: Oscar Morris - Ayakkabı : Munich
Fotoğraf 
Hüseyin Kırlak 








oscar morris




1 YORUM