Şık ve Güzel Görünmek İsteyen Kadınlar İçin 2016’nın Moda Trendleri


Şık ve Güzel Görünmek İsteyen Kadınlar İçin 2016’nın Moda Trendleri
Moda öyle bir konudur ki sizi vezir de edebilir rezil de. Hele modaya nasıl ayak uydurmanız gerektiği konusunda pek bir bilginiz yoksa bir uzmandan yardım almanızda fayda vardır. Her senenin farklı bir modası vardır ve tabii ki 2016 yılı da kendi tarzını çoktan belirledi. 2016 yılının modasına ayak uydurmak istiyorsanız bu infografik yardımı ile bu seneye damganızı vurabilirsiniz.

İçinde en rahat ettiğimiz bol pantolonlar bu sene de gardırobumuzda en tepede bulunuyor. Üstelik artık paçaları terzi tarafından fazla kısaltılmış olan bol pantolonlarınızı da giyebileceksiniz. İster bilekte kullanın, ister yerde sürünsün paçalarınız isterseniz dizinizin altına kadar çıksın.
Omuzlarınızı göstermenin vakti de 2016 ile gelmiş bulunuyor. Elbiselerinizde ve bluzlarınızda omuzlarınızı ortaya çıkaran modelleri tercih edebilirsiniz. Önleri X şeklinde gelen modelleri gündelik hayatta kullanabileceğiniz gibi şık bir davete giderken de kombinleyebilirsiniz. Modanın bu kadar kullanışlı olması birçok farklı kıyafet almanızı da engellemiş oluyor. Siz bu bilgilere güvenin ve omuzlarınızı ortaya çıkarın.
Bir zamanların en moda olan akımı karpuz kollar da 2016 senesi ile yeniden gündeme geliyor. Elbiselerde ve bluzlarda sizi çok daha şık gösterecek olan karpuz kol ayrıntısı en büyük kurtarıcılarınızdan olacaktır. Üstelik görüntünüzü de oldukça asil bir tarz katacak.
Birbiri ile uymayacağını düşündüğünüz renkleri denemekten korkmayın. Yeşil ile mavi sandığınızdan daha güzel bir kombin oluşturabilir. Aynanın karşısına geçip birbiri ile uyumsuz olacağını düşündüğünüz kıyafetleri denediğinizde ortaya çok güzel kombinler çıkarabileceğinizi fark edeceksiniz.
Artık eskidiği için salaş bir hal alan kıyafetlerinizi de dolabınızın bir köşesinden çıkartmanın vakti geldi. Özellikle kolları uzun gelen üstlerinizi terziye vermenize gerek yok. Elinizin yarısına kadar gelen kol uzunluğuna sahip üstleriniz size oldukça romantik ve nostaljik bir hava katacaktır.
Cool bir görüntü elde etmek istiyorsanız modanın sizin için çok değişik bir çözümü var. Gömlek üzerine bol yelekler, elbiseler giyerek yeni bir tarz oluşturabilirsiniz. Normalde çok alakasızmış gibi görünen bir kazak ile elbiseyi üst üste giyerek harikalar yaratabilirsiniz.  Aksesuar kullanmaktan ise hiç vazgeçmeyin. Hatta aksesuar olarak püsküllerden yardım alın. Şapkalarınızda, paçalarınızda her yerde püskül ayrıntısını kullanabilirsiniz.
Tül ayrıntısı kıyafetlerinize her zaman bir gizem katacaktır. Ufak da olsa tülü olan kıyafetler seçerek modaya ayak uydurabilirsiniz. 70li senelere kadar dayanan asimetri de 2016da yeniden karşımıza çıkıyor. Asimetrinin büyüsüne kendinizi kaptırmaktan kaçınmayın.
Bu infografiği hazırlayan, Hepsimoda’nınayakkabı kategorisine teşekkür ederiz.


0 YORUM