BLUE BLUE DAY


I’m very busy this time for new projects, the excitement of the upcoming New Year, and preparations for Pitti Uomo in January … All this while, I get tired naturally. As much as possible in my daily life I try to use natural products. Natural herbal teas, detox products and healthy foods feels good to me.  My advice to you; ginger, turmeric, lemon juice and honey to prepare tea. both will make you more healthy and strengthen your body!
And is your water healthy? Always energetic, lively, and more importantly, do not you want to be fit?
I recommend Contex, what exactly makes this water different from others? Contrex is rich in calcium and magnesium, two minerals extremely important to women’s health. In fact, looking at the label, I realized that in one 2-liter bottle, I was getting almost a gram of Calcium (note to self to toss those nasty big supplements)—a fantastic, natural way to get your minerals. But, let’s not overlook the most weight-reducing quality of the water which is that it is slightly diuretic, and can actually help flush your system, and reduce water-weight. I wish you a healthy..
*****
Bir Nişantaşı iş arası çıkarmasından herkese merhaba, şu aralar inanın ki yoğunluğum iki kat artmış durumda! Yakında gelecek yeni projeler, yeni yıl heyecanı ve üstüne 2015’in 2. haftası düzenlenecek olan Pitti Uomo hazırlığı sürerken bir taraftan karşınızda omaya çalışıyorum. Bugünkü konumuz ise biraz sağlık olsun istedim. Malum yaş ileriye doğru giderken sağlımıza pek gerektiği kadar özen göstermiyoruz. Benim kişisel olarak bir kaç tavsiyem olabilir diye düşündüm. Öncelikle daha dinamik olmak için mesela muhakkak bitki çaylarından vazgeçmeyin derim. bitki çaylarından bahsederken marketlerden aldıklarınızdan değil tabii ki gidip bizzat aktarlardan almanız lazım. Kış için özellikle tavsiye edceğim ise zencefil, zerdeçal, limon suyu ve bal karışımı olur! Bana soracak olursanız çayınızı, çorbanızı zencefilsiz bırakmayın. Zerdeçal’ın ise faydalarını saysaam da bitmez.
Bunun dışında suyunuz ne kadar sağlıklı? Aldığınız suyun ph derecesine bakıyor musunuz? gerçekten içtiğiniz su sağlıklı mı? Hep enerjik, canlı ve daha da önemlisi formda olmak istemez misin?  Fransız kadınlarının kadim incelik sırlarından birisi olan Contex’i şiddetle tavsiye ederim. Yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum içeren Contrex, mineral eksikliğini gidererek beyine “Şuracığa kıvrılsam da uyusam” mesajı gönderen halsizlik hissini yok ediyor. Günde 1 litre Contrex’le toksinler vücudundan çıktıkça sana bir ferahlık, bir güzellik geliyor!
Hele diyetteysen Contrex’ten maksimum fayda sağlıyorsun. Çikolata yemen yasak ama çikolatanın içinde bulunan, metabolizmanı hızlandıran magnezyumdan Contrex’te bolca var.
Hepinize bol sağlıklı günler diliyorum,
jean jacket  TOPMAN –  jean shirt MAVİ JEANS – Jean BERSHKA – Bag  TOPMAMAN 
soes LUMBERJACK eyewear BLING







0 YORUM