FENDI - AW16 MILAN FASHION WEEK


Herkese merhaba, geçtiğimiz hafta beni sosyal medyadan takip edenler bilecek ki Moda Haftası için yine Milano'daydım. 


Soğuk ve kasvetli Milano çıkarmasından nasibi alır almaz ister istemez postlarda biraz gecikmeli olarak karşınıza çıkıyorum.
Milano'da geçirdiğim süreç içerisinde bir çok koleksiyonunu dokunarak keşfetmek harika bir deneyimdi özellikle koleksiyonların hazırlanışından ve hikayesi hakında bir çok bilgi ile yurda dönmek harika bir duygu oldu.

Bu ilk postuma da Fendi ile başlamak istedim hadi bakalım keyifle okumanız dileğiyle...

Fendi 2016/17 sonbahar - kışı için bolca kürk ve fırfırlarla geliyor!

Fendi her zamanki gibi, zerafeti ile göz büyüleyen yeni koleksiyon ile karşımıza çıktı! Yine kürkün gündemde olması  bu sezonda da koleksiyonuna bir  sıcaklık ile beraber funky bir hava kattığını da size söylemek isterim. 

Koleksiyonda özellikle fırfırlar ön planda bu fırfırları gerek çanta gerekse ayakkabılarında bolca kullanılmış. Fendi'nin en büyük özelliklerinden biri sanata değer vermesi ve bu yüzden de koleksiyonların hemen hepsinde yaratıcı figürler ve tarihten bugüne yansıyan izleri görüyoruz. 

Bu koleksiyondaki çantaların en büyük özelliği ise askılarının değişebilmesi! İsterseniz fendi yada başka marka çantalarınıza takabileceğiniz bu askılar ile herşeyinizi fendileştirebileceğinizin haberini de size vermek isterim. 

Koleksiyonun renk paleti  ise genelinde sarı hardal, turuncu, mavi, mor, saten bronz ve mercan tonları çeşitli tonlarından oluşuyor. Bunun dışında yeni koleksiyonda bolca el işlemesi ve çiçek figürleri yine Fendi farkını ortaya koymuş. 




  IMG_8879

IMG_8876

IMG_8880

IMG_8887

IMG_8885

IMG_8886

0 YORUM